VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

Vanliga frågor och svar

Jag kan logga in men inte se på program, vad är fel?

Jag får felmeddelande för alla program: Error loading player: No playable sources found

För webbläsare på PC används flash player om det finns tillgängligt annars används HTML5-video. Kontrollera att du har senaste versionen av din webbläsare och testa att aktivera/blockera flash i din webbläsare.

Du kan läsa mer om olika webbläsare här:

Jag får felmeddelande för ett visst program: Cannot load M3U8 - Error 404

Förmodligen har något gått fel när video laddades upp för programmet, vänligen meddela info@axess.se om vilket program som visar felmeddelande så ska vi åtgärda felet så snabbt som möjligt.

Jag får felmeddelande för alla program "cannot load M3U8: crossdomain access denied" och sitter bakom en brandvägg

Video streamas från http://cdn.leviracloud.eu på porten 1935 eller https://cdn.leviracloud.eu på porten 11935 som behöver öppnas i brandväggen.

Apple TV och Chromecast

I dagsläget så kan man endast strömma video från Android till Chromecast och från iOS till Apple TV. Ikon för resp. Chromecast och Apple TV visas om det finns möjlighet att strömma video.

Hur säger jag upp mitt abonnemang på Axess plus?

Abonnemang på Axess Plus tecknas med ett kreditkort och förnyas automatiskt med en månad i taget. För att avsluta ditt abonnemang kan du säga upp det via hemsidan.

Gå till sidan MITT KONTO (du måste logga in).

Scrolla längst ned på sidan och klicka på knappen "Avsluta abonnemang". Ditt abonnemang kommer nu inte att förnyas automatiskt fler gånger. Ett meddelande om t.o.m. vilket datum det går att logga in ska visas.

Om det på knappen står "Aktivera abonnemang" har abonnemanget redan sagts upp. Du kan aktivera abonnemanget igen så länge som du kan logga in.

Jag är prenumerant på Axess magasin, behöver jag teckna abonnemang på Axess plus?

Nej, det digitala innehållet på axess.se är detsamma för prenumeranter av Axess magasin och abonnenter på Axess Plus.

Jag är prenumerant på Axess magasin men kan inte logga in?

Om du tecknat din prenumeration via webben ska du ha valt ett lösenord vid registreringen. Logga in med samma e-postadress som du tecknade din prenumeration med och ditt lösenord. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa ditt lösenord genom att ange din e-postadress från den här sidan https://www.kundservice.net/subscriptionExisting/password_reminder.aspx?product=AXE.

Om du inte har tecknat din prenumeration via webben behöver du aktivera din inloggning. Du kan aktivera din inloggning från den här sidan. Du behöver ange ditt kundnummer (står på tidningens baksida) och postnummer.

Om du ändå inte kan logga in behöver du kontakta PressDatas kundtjänst via telefon 08-799 63 31 eller e-post axess@pressdata.se

Jag har abonnemang på Axess Plus men kan inte logga in?

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa ditt lösenord genom att ange din e-postadress från den här sidan.

Om du har glömt med vilken e-postadress du har registrerat dig måste du kontakta info@axess.se och ange vilket datum som ditt abonnemang senast förnyades (bör synas i ett bankutdrag). Om det finns ett transaktionsnummer för den senaste förnyelsen underlättar det identifieringen.

Om det står "Ditt konto är avstängt" när du försöker logga in så har ditt konto inte kunnat förnyats. Det går bra att registrera sig igen med samma inloggningsuppgifter som tidigare från den här sidan.

Jag har fått ett e-postmeddelande om att mitt abonnemang har avslutats, vad betyder det?

Jag vill fortfarande ha ett abonnemang på Axess Plus

Ditt abonnemang har inte kunnat förnyats automatiskt efter flera försök. Det kan t.ex. bero på att ett kontokort har förfallit eller att det inte har funnits täckning för tillfället. För att fortsätta ha abonnemang, behöver du registrera dig igen. Det går bra att registrera sig med samma inloggningsuppgifter som tidigare.

Jag vill inte ha kvar mitt abonnemang på Axess Plus

I och med e-postmeddelandet har ditt abonnemang avslutats och inga fler försök att dra pengar från ditt konto kommer att göras.

Hur kontaktar jag Axess?

Vid frågor rörande tv-kanalen samt generella frågor om Axess, vänligen mejla: info@axess.se

Frågor rörande Axess magasin redaktionen@axess.se

För prenumerationer på Axess magasin avs. adressändring, utebliven tidning, inloggning till hemsidan eller övrigt gällande din prenumeration ber vi dig att gå in på vår prenumerationstjänst Pressdata,
klicka här eller kontakta: 08-799 63 31

Annonsering i Axess magasin, kontakta Katarina O'Nils Franke, katarina.onilsfranke@axess.se